Kë Parti do votoni për këshillin bashkiak?

609 votes
Partia Demokratike
 
32% / 195 votes
Partia Socialiste e Shqipërisë
 
18% / 110 votes
Lëvizja Socialiste për Integrim
 
14% / 85 votes
Partia Forca Rinia
 
11% / 69 votes
Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
 
1% / 8 votes
Partia e Gjelbër
 
2% / 10 votes
Fryma e Re Demokratike
 
1% / 7 votes
Aleanca Arbnore Kombëtare
 
0% / 3 votes
Aleanca Demokratike
 
0% / 2 votes
Aleanca e Maqedonasve për Integrim Europian
 
0% / 2 votes
Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane
 
0% / 3 votes
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
 
0% / 2 votes
Partia Ardhmëria Shqiptare
 
0% / 3 votes
Partia Demokracia e Re Europiane
 
0% / 2 votes
Partia e Bashkimit Mysliman të Shqipërisë
 
0% / 1 vote
Partia e Çështjeve Shqiptare
 
0% / 1 vote
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
 
0% / 1 vote
Partia e Punës e Shqipërisë
 
0% / 2 votes
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
 
0% / 1 vote
Partia e të Drejtave të Mohuara
 
0% / 2 votes
Partia Unitetit Kombëtar
 
0% / 1 vote
Partia G99
 
0% / 1 vote
Partia Komuniste e Shqipërisë
 
0% / 3 votes
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori
 
0% / 1 vote
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim
 
0% / 1 vote
Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve
 
0% / 1 vote
Partia Ligj dhe Drejtësi
 
1% / 4 votes
Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
 
0% / 2 votes
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
 
0% / 1 vote
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar
 
0% / 1 vote
Partia Rruga e Lirisë
 
0% / 1 vote
Partia Shqiptare Atdheu
 
0% / 1 vote
Partia Socialiste e Moderuar
 
0% / 1 vote
Partia Socialiste e Vërtetë 91
 
0% / 2 votes
Partia Socialpunëtore Shqiptare
 
0% / 2 votes
Partia Demokracia Sociale
 
0% / 2 votes
Partia Demokristiane e Shqipërisë
 
0% / 2 votes
Partia e Pajtimit Kombëtar
 
1% / 4 votes
Partia Republikane
 
1% / 6 votes
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
 
0% / 2 votes
Partia Lëvizja e Legalitetit
 
1% / 6 votes
Partia Balli Kombëtar
 
0% / 3 votes
Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
 
0% / 3 votes
Partia Bahkimi Liberal Demokrat
 
1% / 4 votes
Partia Balli Kombëtar Demokrat
 
1% / 6 votes
Partia Ora e Shqipërisë
 
0% / 1 vote
Partia Bashkimi Demokrat
 
0% / 2 votes
Partia Mendimi Djathtë Liberal
 
0% / 1 vote
Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
 
0% / 1 vote
Partia Konservatore Shqiptare
 
0% / 2 votes
Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë
 
0% / 2 votes
Partia Lidhja Demokrististiane Shqiptare
 
0% / 1 vote
Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen
 
0% / 2 votes
Partia Fronti i Majtë
 
1% / 4 votes
Partia Mbrojtjen e te Drejtave te Puntoreve te Shqiperise
 
0% / 1 vote
Partia Kristian Demokrate e Shqiperise
 
0% / 2 votes
Levizja Demokratike per Vlera Mireqenie Progres
 
0% / 1 vote
Partia Bashkimi per te Drejtat e njeriut
 
1% / 4 votes
Aleanca Popullore
 
0% / 3 votes
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
 
1% / 5 votes
Partia Aleanca Kombetare
 
0% / 2 votes
Partia Beslidhja Kombetare Demokratike Shqiptare
 
0% / 2 votes
Aleanca Europiane Ekologjike
 
0% / 3 votes


Click here to share poll on specific pages, user profiles or purchase votes!