Kush do të zgjedhet Kryetar i Podujevës ?

1,525 votes

10 Ajet Potera - LVV Me mendje dhe zemër
 
39% / 594 votes
47 Agim Veliu - LDK Lidhja për Podujevën
 
27% / 413 votes
94 Hajredin Hyseni - PDK Forca e ndryshimit
 
26% / 398 votes
46 Xhevdet Maloku - Fjala
 
4% / 55 votes
50 Fatmir Humolli - AAK
 
3% / 51 votes
31 Xhemajl Hasani - Nisma
 
1% / 14 votes


Click here to share poll on specific pages, user profiles or purchase votes!